Telpon Ponsel
+8615060998750
E-mail
galen@tierodend.cn

Babagan Kita

Fujian Jinjiang Panxiang Auto Parts Co., Ltd.biyen Fujian Jinjiang chidian panhu mobil bagean pabrik. yaiku perusahaan sing spesialisasine riset lan manufaktur ujung rod dasi, kit king pin, baut, batang torsi lan aksesoris mobil liyane. Perusahaan kalebu area sing luwih saka 15.000 meter persegi, kanthi luwih saka 120 karyawan lan luwih saka 20 manajer. 70% produk sing diproduksi diekspor lan 30% didol ing China. Umume diekspor menyang Amerika Utara, Asia Tenggara, Afrika Barat, Timur Tengah, Rusia lan Asia Tengah.

Perusahaan iki duwe pengalaman sugih ing 30 taun ing produksi lan manajemen, nggunakake macem-macem mesin doyo domestik lan manca kelas pertama, grinder internal lan eksternal, mesin bubut CNC, tungku sabuk mesh perawatan panas lan alat mesin pusat pemrosesan mati lan luwih saka 100 set peralatan, lan wis lulus sertifikasi sistem mutu produk ISO / TS16949. Ing proses pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, kita mesthi nggayuh tujuan modernisasi manajemen, peralatan canggih lan kualitas sing apik.