Telpon Ponsel
+8615060998750
E-mail
galen@tierodend.cn

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa istilah pengepakan sampeyan?

Umume, kita nggawa barang ing kothak putih netral lan karton coklat. Yen sampeyan duwe paten sing ndaftar kanthi sah,
kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat otorisasi.

Apa syarat pembayaran sampeyan?

T / T 30% minangka setoran, lan 70% sadurunge dikirim. Bakal nuduhake foto produk lan paket sampeyan
sadurunge sampeyan mbayar saldo.

Apa syarat pengiriman sampeyan?

EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

Umume, butuh wektu 30 nganti 60 dina sawise nampa pambayaran sadurunge. Wektu pengiriman tartamtu gumantung karo item lan jumlahe pesenan sampeyan.

Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?

Ya, kita bisa ngasilake nganggo conto utawa gambar teknis. Kita bisa nggawe cetakan lan perlengkapan.

Apa kebijakan sampel sampeyan?

Kita bisa nyedhiyakake conto yen wis siyap bagean, nanging pelanggan kudu mbayar biaya sampel lan biaya kurir.

Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?

Ya, kita duwe tes 100% sadurunge dikirim

Kepiye sampeyan nggawe bisnis dadi hubungan jangka panjang lan apik?

1. Kita njaga kualitas lan rega sing kompetitif supaya pelanggan entuk manfaat;
2. Kita ngurmati kabeh pelanggan minangka kanca lan nggawe bisnis kanthi tulus lan kekancan karo dheweke,
preduli saka ngendi. A: Umume, kita nggawa barang ing kothak putih netral lan karton coklat. Yen sampeyan duwe hak paten sing sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat otorisasi.