Telpon Ponsel
+8615060998750
E-mail
galen@tierodend.cn

Warta

  • Ngapikake peralatan produksi samberan

    Kanggo nyedhiyakake efisiensi produksi lan kualitas, nyuda biaya tenaga kerja, perusahaan kita ngimpor peralatan otomatis saka Guangdong, kalebu rong manipulator, feeder otomatis lan sistem kontrol PLC. Sawise dandan, kualitas produk dadi luwih stabil, utamane ...
    Waca liyane
  • ISO / TS16949

    FUJIAN JINJIANG PANXIANG AUTO PARTS CO., LTD TIE ROD MUNGKAI persyaratan ISO / TS16949 : 2009 Organisasi Internasionalisasi Standardisasi ISO / TS 16949 (ISO / TS16949) nerbitake persyaratan sistem mutu industri ing wulan Maret 2002. Jeneng lengkap yaiku " sistem manajemen mutu - sp ...
    Waca liyane
  • Automekanika Shanghai 2020

    Ams 2020 bakal dianakake wiwit tanggal 2 nganti 5 Desember ing Pusat Pameran Nasional lan Pameran Nasional Shanghai. Skala pameran 280.000 meter persegi ngemot pirang-pirang produk, udakara 3,900 pameran kekuatan merek sing dikumpulake. Komponen lan komponen, jaringan elektronik lan cerdas, Diagnostik a ...
    Waca liyane